Verksted Web

De ulike verkstedfunksjonene gjør Quick3 til et komplett verkstedsystem. Alt du trenger på ett sted!

Fordeler:

 • Tilleggsmodul tilrettelagt for verkstedvirksomhet
 • Gir kundene tilgang til servicehistorikk og «Mine kjøretøy»
 • Booking av verkstedavtaler
 • Skjemaoppsett med tilknytning til kalender og ressurser i Quick3
 • Oppsett for serviceinnkalling med CRM-verktøyene

Quick3 verksted web tilpasser seg din virksomhet enten du er i bilbransjen, fritidskjøretøy bransjen, anleggsmaskin bransjen. Eller nær sagt enhver bransje som trenger et komplett verkstedsystem.

Og Norges mest fleksible? La oss vise deg mulighetene i en uforpliktende presentasjon - så kan du vurdere selv!
 • Planlegging av verkstedavtaler
 • Servicehistorikk internt og for kunder*
 • Flere jobber per ordre med stempling på jobbnivå*
 • Splitt av ordre til flere fakturamottakere
 • SMS eller epost påminnelse før verkstedavtaler
 • Serviceinnkalling med de innebygde CRM verktøyene
 • Elektronisk signering av ordre og tilbud*
 • Integrasjon med en rekke fabrikk/leverandørsystemer
Kompletter gjerne med Quick3 mobil app. Da kan dine mekanikere blant annet få oversikt over sine jobber, stemple, registrere deleuttak, dokumentere feil og skader med kameraet direkte med sin mobiltelefon. Les mer om de ulike funksjonene under:Planlegging av verkstedavtaler*

Aldri har det vært enklere å booke og planlegge verkstedavtaler. Med Quick3 har mekanikerne til enhver tid kontroll på hvilke oppgaver som skal gjøres, og kunden kan enkelt bestille time hos verkstedet gjennom den nye kalenderbookingsfunksjonen.

Nyhet! Det nye timebestillingsskjemaet gjør at kundene selv kan velge blant tilgjengelige verkstedtimer og timesbestillingen kan linkes direkte mot oppgaver og ordre i Quick3. På den måten sparer man tid, både for mekanikerne og for kundene.

Servicehistorikk*

Med Quick3 har du mulighet til å lagre servicehistorikk på kapitalvarer, slik at man alltid har kontroll på tidligere utført arbeid. I tillegg kan kundene se servicehistorikken for sine kjøretøy på nett, med den praktiske nettløsningen vår.

Flere jobber per ordre med stempling på jobbnivå*

Ha kontroll – ved å legge til flere jobber per ordre kan man enkelt forholde seg til hva som må gjøres på ett og samme kjøretøy. I tillegg kan man stemple tid på hver enkelt jobb, slik at man alltid har oversikt over tidsbruken.

Nyhet! Nå kan tilleggsjobber som kommer ekstra sendes til kunde for godkjenning. På den måten går kommunikasjonen mellom kunde og verksted raskt og effektivt!

Splitt av ordre til flere fakturamottakere

Med Quick3 kan man enkelt fordele kostnadene i en ordre på flere fakturamottakere. Ved å kunne legge til fakturamottakere på hver enkelt jobb i en ordre, går faktureringen som en drøm.

SMS eller epost påminnelse før verkstedavtaler

Fra Quick3 kan du enkelt sende SMS/epost til en eller flere kunder samtidig, for å kalle inn eller sende påminnelse om verkstedavtaler. Vi har også støtte for kampanjeutsendelser der man kan selektere mottakere ut fra bestemte utvalgskriterier.

Serviceinnkalling med de innebygde CRM verktøyene

Med våre innebygde CRM-verktøy kan du enkelt forbedre og administrere alle bedriftens relasjoner og interaksjoner med kunder og potensielle kunder. Ved hjelp av kampanjefunksjonen kan du sende ut SMS og/eller epost til et utvalg mottakere, basert på de utvalgskriteriene du selv setter opp fra systemet. Det gir deg muligheten til å nå ut med viktige nyheter, for eksempel kalle inn til servicer, EU-kontroller, verkstedtimer eller minne om at det nærmer seg tid for dekkskift.

Elektronisk signering av ordre og tilbud*

Få signatur fra kunde enkelt med Quick3. Du kan sende ordrer og tilbud for elektronisk signering rett til kunden, via vår nettløsning. Vi jobber også med signering via BankID som vil bli tilgjengelig innen kort tid.

Nyhet! Nå er det også støtte for å sende betalingslenker for elektronisk betaling direkte til kunde slik at de kan betale for arbeidet før kjøretøyet hentes.

Integrasjon med en rekke fabrikk/leverandørsystemer

Quick3 tilbyr integrasjoner mot flere velkjente fabrikk-/og leverandørsystemer. Du kan for eksempel ha automatisk vedlikehold av priser gjennom prishotellet, tilby kundene tidsbesparende og komplett deleoversikt gjennom PartStream-integrasjonen eller vise komplett merke- og modelloversikt gjennom Modellsøket, for å nevne noe.

NB! Verksted Web krever Quick3WebBasic, Q3Webshop og tilleggsmodulen Skjema.