Om Quick Systems AS

Quick Systems AS ble etablert i 1990 og er en ledende leverandør av økonomi- og logistikksystemer tilpasset flere ulike bransjer. Gjennom tre generasjoner har vi utviklet det unike og komplette systemet "Quick3" - en 100% skybasert løsning som gir deg alt av kjernefunksjonalitet i ett og samme system. Med Quick3 får du en komplett, fullintegrert løsning som inneholder alt fra salgssystem, lagerstyring, verkstedsystem, regnskap, ressursstyring og webshop i en og samme løsning. Det gjør at du enkelt kan spare tid, ressurser og penger og få daglig drift til å flyte sømløst gjennom hver avdeling av bedriften.

Våre løsninger vil kunne passe bedrifter i enhver form for bransje, men siden oppstarten i 1990 har vi jobbet tett med de fleste motorbransjer; som MC, bil, marine (båt og motor), snøscooter og traktor/maskin. Vi ser at systemet fungerer svært godt i slike nisjebransjer der man trenger løsninger for både logistikk, lager, verksted, butikk, regnskap og nettbutikk. Vi har også et godt samarbeid med en rekke importører i disse bransjene.

Vårt utviklerteam har lang erfaring og bransjekunnskap og jobber kontinuerlig med å utvikle våre verktøy og metoder. Vi er opptatt av å skape løsninger som er bygget på kundenes premisser og er stolte av å kunne tilby en av Norges mest komplette bransjeløsninger for våre målgrupper.

i 2022 ble Quick Systems en del av Confirma Software som er et av nordens ledende programvareselskaper. For Quick Systems betyr dette at vi kan aksellerere utviklingen ytterligere og manifestere Quick3 som et av Nordens mest komplette ERP løsninger for våre målgrupper i Norge og nye markeder. Dette skal vi oppnå blant annet gjennom bredt samarbeid med våre nye søsterselskaper i Confirma Software.

Trenger du råd og hjelp må du ikke nøle med å kontakte vårt dyktige kundeserviceteam.


Under kan du lese mer om våre team:

Vårt utviklingsteam

Våre utviklere har bred kompetanse og erfaring innenfor de siste teknologiske standarder.

Vårt kundeserviceteam

Vårt dyktige kundeserviceteam består av godt kvalifisert personell som sitter klare til å ta imot din henvendelse.

Vårt leveranseteam

Vårt salgs- og leveranseteam består av erfarne og motiverte medarbeidere med gode fagkunnskaper innenfor flere ulike fagfelt.