Om Quick Systems AS

Quick Systems AS ble etablert i 1990 og er en ledende leverandør av økonomi- og logistikksystemer tilpasset flere ulike bransjer. Gjennom tre generasjoner har vi utviklet det unike og komplette systemet "Quick3" - en 100% skybasert løsning som gir deg alt av kjernefunksjonalitet i ett og samme system. Med Quick3 får du en komplett, fullintegrert løsning som inneholder alt fra salgssystem, lagerstyring, verkstedsystem, regnskap, ressursstyring og webshop i en og samme løsning. Det gjør at du enkelt kan spare tid, ressurser og penger og få daglig drift til å flyte sømløst gjennom hver avdeling av bedriften.

Våre løsninger vil kunne passe bedrifter i enhver form for bransje, men siden oppstarten i 1990 har vi jobbet tett med de fleste motorbransjer; som MC, bil, marine (båt og motor), snøscooter og traktor/maskin. Vi ser at systemet fungerer svært godt i slike nisjebransjer der man trenger løsninger for både logistikk, lager, verksted, butikk, regnskap og nettbutikk. Vi har også et godt samarbeid med en rekke importører i disse bransjene.

Vårt utviklerteam har lang erfaring og bransjekunnskap og jobber kontinuerlig med å utvikle våre verktøy og metoder. Vi er opptatt av å skape løsninger som er bygget på kundenes premisser og er stolte av å kunne tilby en av Norges mest komplette bransjeløsninger for våre målgrupper.
Trenger du råd og hjelp må du ikke nøle med å kontakte vårt dyktige kundeserviceteam.


Under kan du lese mer om våre team:

Vårt utviklingsteam

Våre utviklere har bred kompetanse og erfaring innenfor de siste teknologiske standarder.

Vårt kundeserviceteam

Vårt dyktige kundeserviceteam består av godt kvalifisert personell som sitter klare til å ta imot din henvendelse.

Vårt leveranseteam

Vårt salgs- og leveranseteam består av erfarne og motiverte medarbeidere med gode fagkunnskaper innenfor flere ulike fagfelt.