Du har 1.000,- igjen til fri frakt

Nyheter juni 2022

Den nye oppdatering av Quick3 byr på mange nye og effektiviserende funksjoner. Under ser du en smakebit på hva som venter deg i den nyeste versjonen av systemet. Vi starter utrulling og oppdateringen fra uke 25.

Utnytt potensialet i din Quick3 - ta i bruk alle deler av verkstedsystemet!

Quick3 verksted web tilpasser seg din virksomhet enten du er i bilbransjen, fritidskjøretøy bransjen, anleggsmaskin bransjen. Se hvilke muligheter som ligger tilgjengelig her.

Kaos i kalenderen? - La kundene gjøre jobben!

Aldri har det vært enklere å booke og planlegge verkstedavtaler. Nå kan de ansatte fastsette tider som skal være tilgjengelig i timebestillingsskjemaet, slik at kundene kan velge blant ledige timer.

Book et kurs for dine medarbeidere - få maksimalt ut av hverdagen!

Vi skreddersyr og tilpasser våre kurs til deg som kunde, slik at du får den beste opplæring for deg og din virksomhet. Book et kurs etter sommerferien, og styrk ditt team med nye og gamle funksjoner. Send inn en forespørsel - så tar vi kontakt med deg, for å avtale tidspunkt. Se oversikt over våre kurstemaer her, eller send oss en liste over ønsker og behov så tilpasser vi kurset etter det.

Send ut purringer via epost

Nå kan du sende ut purringer direkte på epost via Quick3.

Enkel kredittsjekk av bedrifter

Vi har nå integrasjon med CreditSafe som gir støtte for kredittsjekk av bedrifter. Tjenesten koster 20 kroner pr. oppslag.

Gjør kapitalvaresalget enklere

Med den nyeste oppdateringen av Quick3 kommer vi med nye og forenklede funksjoner i kapitalvaresalgløsningen.Quick Systems opplever sterk vekst og har etter nyttår ansatt 7 dyktige medarbeidere, for å imøtekomme den store etterspørselen. Vi ønsker å øke kapasiteten ytterligere både på utvikling og kundeservice. Kjenner du noen som vil være med på laget? Se våre ledige stillinger her.Har du ikke oppdatert til Quick3 enda?

Trykk her for å lese mer om hva Quick3 kan gjøre for deg.

Ønsker du å bli kontaktet av en konsulent?

Klikk her for å fylle ut kontaktskjema.