Ny skjemaløsning

Lag kontaktskjemaer, skjemaer for servicebestilling eller vinterlagring med den nye skjemaløsningen i Quick3.
Quick3 har nå fått en meget fleksibel skjemaløsning. Du kan enkelt bygge opp dine egne skjemaer og integrere dem i artikler på websiden. Eksempler på bruksområder er ved bestilling av kjøretøykontroll, servicebestilling, kontaktskjema for kundeservice, forespørsel for sesonglagring av båter eller motorsykler og så videre. Det er bare fantasien som begrenser muligheten.

For kunder som er logget inn på websiden din kan skjemaene fylles ut automatisk med kjent informasjon om kunden - eller om kjøretøyet dersom kunden først velger et kjøretøy fra "Min side".

Kombinert med kampanjemodulen blir dette helt komplett. I en kampanjeutsending (epost eller SMS) kan du integrere lenker som tar kunden direkte inn på et kjøretøy. Dermed kan du sende ut servicepåminnelser med lenke som tar kunden direkte til en landingsside hvor skjema for servicebestilling er ferdig utfylt. Enkelt og greit!

Motta skjemaer direkte som ordre eller oppgave


Skjemaer som registreres kommer direkte inn som oppgave og/eller ordre i Quick3. Når du lager skjemaet kan du velge hvilken oppgavemal eller ordremal som skal brukes. I malen angir du også hvem som skal være ansvarlig - dermed vil henvendelsene havne direkte inn i oppgavekøen til riktig ressurs eller ressursgruppe.

Løsningen kommer også med kobling direkte til kalenderen. Da vil kunden kunne velge blant ledige "slots" på verkstedet.


Her er noen eksempler på skjemaer du kan lage med denne løsningen:


Timebestilling for verksted eller EU kontroll

Kontaktskjema for kundeservice

Forespørsel om produkt

Vårt team kan også utvikle skreddersydd funksjonalitet rundt dette. Ta kontakt for å diskutere dine behov.