Multikanal fakturalevering

Glem papir og vinduskonvolutter. Med multikanal distribusjon sørger vi for at fakturaene dine alltid kommer frem til kunden.
I samarbeid med Fair Distribution tilbyr vi nå multikanal fakturalevering. Det betyr at vi sørger for at fakturaen alltid kommer frem til kunden uavhengig av kundens foretrukne måte å motta faktura.

For kunder som kan motta EHF fakturaer sendes fakturaen som EHF. Neste alternativ er epost. Hvis kunden ikke har en gyldig epostadresse - eller unnlater å åpne eposten sørger multikanal løsningen for at kunden får fakturaen i posten. Det eneste du må passe på er å registrere riktig org.nummer for dine bedriftskunder.

Til privatpersoner kan fakturaer leveres via Vipps, som eFaktura eller i posten.

Kostnadseffektivt

Løsningen er svært kostnadseffektiv. Våre priser er som følger:
EHF inngående / utgående 3,00
eFaktura og epost faktura utgående via Multikanal 3,00
Vipps 4,00
Multikanal, tillegg faktura print duplex farge i C5 konvolutt inkl porto innland 9,50
Multikanal, tillegg per ark duplex print med porto (maks 6 ark per konvolutt) 1,25
eFaktura bankavtale (hvis du ikke har egen bankavtale) 2,00
OCR/Tolking inngående bilag PDF/JPG/PNG 3,00
Eventuelle kostnader kunden har med tredjepart knyttet til disse kanalene er ikke dekket av vår pris. Dette gjelder f.eks. bankavtale, Vipps, Digipost og SMS melding

Til sammenligning kommer du neppe under 30 kroner i kostnad hvis du selv printer fakturaer, legger dem i konvolutt og sender i posten.

NB! For at fakturaer som leveres som epost skal komme sikkert frem til mottaker må det registreres en sfp record for Fair Distribusjon på deres domene.
Dette må gjøres av den som administrerer domenet dit. Vanligvis er dette teknisk ansvarlig i din bedrift – eller den som administrerer deres epostkontoer.

Sfp recorden skal være som følger: v=spf1 a mx a:mail01-prod.fdc.c.bitbit.net a:wf01-test.fdc.c.bitbit.net -all

Ta kontakt med din leverandør av domene hosting/DNS leverandør for å få utført dette hvis dere ikke har en teknisk kontakt internt som har tilgang til dette.