Du har 1.000,- igjen til fri frakt

Quick3 Nyhetsbrev September 2021

Nå starter utrullingen av høstens store Quick3 oppdatering. Her er det mye å glede seg til!
Les om høydepunktene her.

Booking av servicetimer fra websiden

Blant de store nyhetene i oppdateringene finner du en meget fleksibel skjemaløsning. Bygg dine ene skjemaer for bestilling av servicetimer, PKK bestilling, kontaktskjemaer for salg og kundeservice, forespørsler om vinterlagring og så videre.

Dokumentsenteret utvides stadig

Mange av våre kunder har allerede stiftet bekjentskap med dokumentsenteret vårt. Dette er nå blitt enda bedre, med nytt og mer effektivt grensesnitt for kontering. Nå kan du også legge til dokumenter til tidligere bokførte bilag.
Visste du forresten at du kan attestere fakturaer i dokumentsenteret direkte på mobiltelefonen din?

Store forbedringer i ordrebildet

Salgsbildene i Quick3 (blant annet ordre og tilbud) har vært overveldende funksjonsrike. Nå har vi gjort disse funksjonene enklere å bruke slik at det blir enda mer effektivt å jobbe med uten at det går på bekostning av muiligheter. Forbedringene kommer spesielt til sin rett når du jobber med store ordre med flere oppgaver og flere kjøretøy.

Multikanal fakturalevering

Nå trenger du ikke lenger tenke på hvordan kundene ønsker å motta fakturaer. Med vår nye løsning for multikanal fakturalevering går dette helt automatisk. Kunder som vil ha EHF faktura får dette automatisk. Og de som kan motta verken på epost eller EHF får fakturaen på papir i posten helt automatisk. Til en brøkdel av kostnaden du klarer å printe og sende fakturaer selv.

Trykk her for å lese mer om høydepunktene, og for å finne lenke til komplett oversikt over endringer og nyheter.

Har du ikke oppdatert til Quick3 enda?

Trykk her for å lese mer om hva Quick3 kan gjøre for deg.

Ønsker du å bli kontaktet av en konsulent?

Trykk her for kontaktskjema.