Quick3 - Alt i ett og samme system!

Quick3 er tredje generasjon ERP system fra Quick Systems. Det er 30 års erfaring samlet i ett og samme system. 30 år med fokus på noen få utvalgte bransjer. Utviklet av et team hvor vi har kombinert lang erfaring og bransjekunnskap med nye verktøy og metoder.

Salg og kundeoppfølging – kapitalvare – lager – innkjøp – verksted – butikk– ressurs – regnskap – netthandel.

100% sky-basert

Quick3 er 100% web-basert. Det betyr at dine data ligger trygt lagret i skyen. Og det eneste du trenger for å kunne bruke Quick3 er en PC med nettleser. Microsoft Azure teknologi i bunnen sørger for at vi alltid har oppdaterte servere og overlegen kapasitet til at du opplever optimal ytelse og oppetid. Alltid.

Alt samlet i én løsning

Gjennom tre generasjoner har det unike med Quick ERP system vært at alle kjernefunksjonalitet ligger i en og samme løsning. Det betyr at kunde- og salgssystemet, lagerstyring, verkstedsystem, regnskap, ressursstyring, webshop og så videre er ett og samme system, hvor alle disse funksjonene er bygget sammen fra bunnen av. Av et og samme utviklerteam, med de samme verktøyene.

Våre konkurrenter har ofte satt sammen flere separate programmer – gjerne fra flere leverandører, som har hatt ulike mål og arbeidsmetoder når de har utviklet sine løsninger. Man får da gjerne et veldig bra regnskapsprogram, et veldig bra verkstedsystem og et veldig bra kassasystem. Men når man setter disse sammen kan det hende at 1+1+1 bare blir 2. Fordi systemene man setter sammen ikke er laget for å fungere sammen i utgangspunktet.

Med Quick3 slipper du slike utfordringer, siden alt er bygget som en komplett fullintegrert løsning fra bunnen av.

Quick3 er selvfølgelig også utviklet for å jobbe sammen med eksterne løsninger. Vi kommuniserer med leverandørene dine for delebestilling, rapportering og så videre. Fokus på at det skal gjøres så sømløst at brukerne kan utføre alle sine oppgaver med Quick3. Dermed slipper man å manøvrere seg gjennom en rekke forskjellige programmer for å få gjort jobben.

30 års bransjeerfaring

Og vi har holdt på med dette siden 1990 – så vi har 30 års erfaring med å jobbe med leverandørene i din bransje.

Og fordi hver av våre kunder er unike har vi bygget systemet så fleksibelt at det oppleves som skreddersydd uten at det egentlig er det. Selger du motorsykler så oppleves det som skreddersydd for en MC-butikk. Selger du båter så oppleves det som skreddersydd for en båtbutikk. Selger du biler så oppleves det som skreddersydd for en bilforhandler. Og gjett hva – hvis du selger pianoer, hytter, anleggsmaskiner, konsulenttjenester, sauebjeller eller ølbryggingsutstyr – så tror vi du vil føle deg vel hjemme med Quick3 som ditt viktigste verktøy.