Når kan jeg konvertere til Quick3?

Til nå er mer enn 100 av våre kunder konvertert til Quick3, og konverteringen pågår fortløpende.

Vi vil at alle kunder som konverterer fra QuickNG til Quick3 skal få en best mulig opplevelse - og få produktivitetsøkning raskest mulig etter konverteringen. Derfor har vi frem til nå kjørt litt med bremsene på med utrullingen. Ganske enkelt fordi QuickNG er så rik på funksjonalitet at det har vært tatt flere titusen utviklertimer å utvikle en løsning som både har med seg alle disse funksjonene og utnytter potensiale i nye og moderne verktøy.

Snart er vi også klare med konverteringsverktøy som gjør at mange kunder vil bli i stand til selv å overføre historikk fra QuickNG. Dermed vil man kunne konvertere raskere og til lavere kostnad. Imidlertid er det mange som vil benytte anledningen til å vaske dataene sine - og fjerne gammel historikk de ikke trenger, rydde bort gamle feil etc. Kunder som har slike behov vil nok trenge hjelp fra våre konsulener i prosessen.

Selv om Quick3 er utviklet for å være enkelt å bruke - og at kunnskap man har fra årelang bruk av QuickNG skal kunne tas med videre. Likevel er det viktig å ikke undervurdere behovet for opplæring for at man skal bli i stand til å utnytte systemet best mulig. Det anbefales derfor at man melder seg på kurs eller bestiller onsite opplæring/opplæring via web med en av våre konsulenter. Ta kontakt med vår kundeservice dersom dere er interessert i dette.

Noen kunder har omfattende spesialtilpasninger i QuickNG. For disse vil prosessen ta lenger tid da disse tilpasningene vil måtte gjøres på nytt for Quick3.