Du har 1.000,- igjen til fri frakt

Quick Systems 30 år

I 2020 fylte Quick Systems 30 år. I løpet av de mer enn 30 årene som har gått siden 1990 har Quick Systems as utviklet seg til å bli et solid programvarehus. Tilsammen er det nå mer enn 30 dyktige medarbeidere i Quick Systems og underselskapene EQ Timing og EDIPost hvor Quick Systems er største eier.

Hovedproduktet har hele tiden vært økonomi og logistikksystemet Quick, som i dag benyttes av hundrevis av bedrifter over hele Norge.

Første installasjon av Quick ERP systemet ble foretatt i 1991. Etter hvert kom vi inn i MC-bransjen (1993), som etter hvert viste seg å være en nisje hvor våre løsninger passer svært godt.

Gjennom samarbeid med importører som Yamaha, Erling Sande (Suzuki), Kellox (Honda), Kawasaki, BMW og Harley Davidson har vi utviklet løsninger som rasjonaliserer driften hos forhandlerne. Quick Systems har i dag betydelige markedsandeler i disse bransjene.

Våre løsninger har også funnet mange tilhengere i andre "motorbransjer" som bil, marine (båt og motor), snøscooter og traktor/maskin. Vi har også samarbeid med en rekke importører i disse bransjene.

I 2016 lanserte Quick systems tredje generasjon av sitt ERP system. Quick3 er er 100% sky-basert, utviklet etter siste teknologiske standarder. Kombinert med 30 års bransjeerfaring vil det sikre at Quick Systems er den riktige valget for våre eksisterende og nye kunder også i årene fremover.

Vi har hele tiden vært opptatt av å skape løsninger på kundenes premisser. Vår fleksibilitet og evne til å tilpasse våre løsininger til kundenes behov har derfor vært en bærebjelke i vår utvikling. Vi har blant annet utviklet fleksible løsninger for abonnement og løpende fakturering som er blitt videreutviklet til komplette styringsverktøy for kabel-TV bransjen. Så nå leverer vi styringsverktøy for kabel-TV og bredbåndsbransjen hvor alt kan konfigureres og styres fra ett sted.

EDI-løsninger for postpakkehåndtering er også et viktig produkt for oss. Vi leverer både full-integrerte løsninger i QuickNG, og rene EDI-løsninger gjennom datterselskapet EDIPost.as.

Quick Systems var en av de første leverandørene av slike EDI-løsninger så langt tilbake som i 1997, og er en av Postens anbefalte leverandører av EDI-løsninger.

Det nyeste markedet vi har beveget oss inn i er løsninger for elektronisk tidtaking i sportsarrangement som sykkel, langrenn og løp. Denne virksomheten er nå skilt ut i egen virksomhet - EQ Timing as, hvor Quick Systems er største eier. EQ Timing er samtidig en viktig kunde for Quick Systems - og en verdifull "testarena" for våre løsninger - blant annet ved Quick3 plattformen er kjernen i påmeldingsløsning for idrettsarrangement - og dermed håndtere mer enn 600.000 ordre hvert år.

Quick Systems as holder i dag til i moderne og trivelige lokaler på Eina. Bygget, som også eies av Quick Systems er bygget i 2001.