Den komplette løsningen for din bedrift

Er du lei av å ha et puslepill av løsninger hvor brikkene ikke passer helt sammen? Da har vi løsningen for deg. Quick3 samler alle de viktigste funksjonene for din bedrift i én fullintegrert, skybasert løsning. Ta kontakt i dag for å avtale tid for en uforpliktende presentasjon.

Nyhetsbrev juli 2021

Vi starter nå utrulling av den nyeste Quick3 oppdateringen. Oppdateringen har en rekke nye funksjoner og forbedringer - spesielt rundt dokumentsenter og verkstedordre. Det har også skjedd mye utvikling på webshop modulen i sommer - blant annet med forbedring av ytelse. En annen spennende nyhet i webshop en ny tilleggsmodul for presentasjon av nye og brukte kjøretøy.

Quick Systems 30 år

I 2020 fylte Quick Systems 30 år. I løpet av de mer enn 30 årene som har gått siden 1990 har Quick Systems as utviklet seg til å bli et solid programvarehus. Tilsammen er det nå mer enn 30 dyktige medarbeidere i Quick Systems og underselskapene EQ Timing og EDIPost hvor Quick Systems er største eier. Hovedproduktet har hele tiden vært økonomi og logistikksystemet Quick, som i dag benyttes av hundrevis av bedrifter over hele Norge.

Quick3

Alt i ett og samme system: Quick3 er tredje generasjon ERP system fra Quick Systems. Det er 30 års erfaring samlet i ett og samme system. 30 år med fokus på noen få utvalgte bransjer. Utviklet av et team hvor vi har kombinert lang erfaring og bransjekunnskap med nye verktøy og metoder.